Manavgatta Yangın : Manavgat'taki yangın paniğe yol açtı - Antalya Haber - www ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı.

Manavgatta Yangın : Manavgat'taki yangın paniğe yol açtı - Antalya Haber - www ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı.. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Son Dakika
Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.

Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.

Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Manavgat'ta büyük yangın! Bakan Pakdemirli son bilgileri ...
Manavgat'ta büyük yangın! Bakan Pakdemirli son bilgileri ... from iaysr.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle.

Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Son Dakika
Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi.

Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü.

Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook